Na prvních návštěvách našich štěňatek z vrhu A

31.08.2013 19:40

  Je krásné sobotní ráno 24. 8. 2013 a jsme připraveni vyrazit na předem domluvené návštěvy štěňátek. Bohužel mamča Aza musela zůstat doma, z důvodu nastydnutí ocásku po cvičení předchozího dne.

  Jako k prvnímu nás cesta vedla do okresu Rokycany do vesničky Litohlavi na kukandu na černého psa co se pyšnil tmavě zeleným obojkem a nyní krásně slyší a přibíhá na jméno Kvido. Kvido nás v sedě očekával za brankou a pak temperamentně a radostně přivítal. Je to krásný pes v růstu co má již přes 20 kilo a je na dlouhých nohách a pořádným ocáskem. Za kamaráda má Nova scotia duck tolling retriever se kterým náramně rád řádí a přináší aporty. Majitelé na Kvída pěli jen samou chválu, jak pěkně poslouchá a učí se, i když i nějaké škody také jak správné hravé štěně napáchal. Byli jsme moc rádi, za skvělou návštěvu a možnost vidět ,,malého" v akci.

   Na odpoledne byla domluvena ještě návštěva v Hudlicích u Berouna a to za krásnou hnědou fenku s červeným obojkem Ari. Ari nás vyhlížela přes praktickou pojízdnou branku na zahradě, kterou ji tam pan udělal. Snad mě i poznala a při přivolání neskutečně pěkně reagovala a málem mě sežrala radosti, ale takhle dozajista reaguje na všechny s tou jejich mazel povahou. Arinka je rozvážná slečna co má poslušnost v krvi :). Dokáže náramně řádit s míčkem a pro svou paničku ráda poslechne a všeho nechá. Pán ji pořídil úžasnou boudu a zřizuje Arince vlastní ,,rezidenci" a krásný koutek se vším všudy :). 

      Obě návštěvy byli skvělé a jsme za ně s Bárou moc rádi. Doufáme, že jich bude více a i s mamčou Azou se zas brzy s prckami uvidíme. Oba poklady v rodinách žerou jak draci a to vše i meloun chutná oběma. Přejeme spoustu krásných chvil, precizní poslušnost a pevné zdraví všech. Moc rádi jsme Vás navštívili.

 

Fotky z návštěvy již 5 měsíčních štěňat najdete ZDE.

Ari 

Kvído