V nových domovech jsou již všechna štěňata

24.06.2013 20:22

  Tak nám po krásných 8 týdnech péče o sedm malých labroušů nastal čas jejich odchodu do nových domovů a loučení. První nás opustila Megi černá fenka s růžovým obojkem a to v pátek 7. června. Jejím novým domovem bude Praha a spoustu pobytu na chatě, se svou novou paní se do budoucna chystají navštěvovat výcvik přímo pro retrievery v Kolodějích.

   Druhá se s námi rozloučila jedna z našich hnědých fenek a to nyní pojmenovaná Barča co nosila oranžový obojek a to také v pátek 7. června. Slečna se také vydala na cestu do našeho hlavního města Prahy. V jejím domově bude v rodině s dětmi a dvěma kočkami a cestovaní na chalupu jí také nemine :). Mimochodem, její noví páníčkové jezdí a pomáhají v útulcích pro opuštěná zvířata :).

  No a v pátek 7. června nám odjížděl i první černý pejsek Aron co se pyšnil světle zeleným obojkem. Pejsek bude v rodinném domě v početné rodině se třemi dětmi. Ovšem má před sebou pracný, trpělivý a dlouhý výcvik pro splnění zkoušek pro mysliveckou upotřebitelnost se svým páníčkem. Tak přejeme, ať vše jde tak jak má a pejsek pracuje s chutí a radostí pro svého páníčka, tak jak to retrieveři umí :).

   V sobotu se žádný odchod a loučení nekonalo, tak štěnda již v menším počtu řádili dál na dvoře a věnovali se zkoumání ještě nepoznaného. Jo to neděle 9. června byla opět o předání dalšího chlupatého štěstí pod bedlivým dozorem Azy. Dopoledne se s námi loučil Alex, na nějž čeká pohodový rodinný život s rodinou se dvěma dětmi v rodinném domě se zahradou a dozajista i zahraniční cestování :).

   Pejsek v neděli odjel se svou novou rodinou a odpoledne jsme již chystali na odchod naši milou, hnědou fenečku s červeným obojkem Ari. Pro Ari si přijel velice zodpovědný pán se svojí dcerou coby novou majitelkou Arinky. Také ona bude dozajista dělat radost svým páníčkům v rodinném domě se zahradou a stane se skvělým společníkem a členem rodiny.

   S ohledem na kojící maminu Azu a její zdraví a domluvě s dalšími majiteli posledních dvou štěňat, bylo jejich předání domluveno na konec následujícího týdne a to na čtvrtek 13. června. Jako předposlední nás opouštěl poslední černý pejsek s tmavě zeleným obojkem Argo. Argo nám odešel k mladým lidem, kde bude mít určitě spoustu prostoru k řádění i s patřičnou dávkou výcviku a řádu. 

   Poslední nám tu zůstala naše princezna se žlutým obojkem, kterou jsem rád odvezl do chovatelské stanice  Wood Passion k paní chovatelce od které mám naši Azu. Tak uvidíme jak slibný potenciál v sobě malá bude skrývat. Radostí a starostmi dozajista bude zásobovat celou rodinu.


   Všem našim štěňátku přeji krásné a šťastné domovy, spoustu lásky od svých nových rodin a spokojenost všech. Pro páníčky jen to, ať máji své psy rádi a věnují se jim, a o to víc jim to pejci v dobrém vrátí.